Lær å ta ledelsen i ditt eget liv

Ingen kan få deg til å føle deg dum, avvist eller tråkket på, med mindre du lar dem. 

Husker du det arbeidet du fikk skryt og godord for, men hvor du selv følte det kunne vært enda bedre? Og så endte du med å bare fortelle om manglene?

Husker du den dagen du følte deg så stygg på håret? Og så fikk du kompliment på hvor fin du var, men det hjalp liksom ikke. Du følte deg stygg likevel?

Da var dine troer sterkere enn komplimentet.

Våre indre virkeligheter, våre troer om oss selv og andre, styrer oss. “Vi vet selv best”. Også når det gjør oss mindre enn godt eller stjeler fra oss.

Vi gjør dette automatisk gjennom måten vi tenker på. Våre mentale mønster.

Har det forresten også hendt at noen sier de elsker deg og du inni deg ikke helt tror på det? Det er samme greia. Du og jeg må selv åpne opp og tillate det gode å komme inn.. Det spiller ingen rolle hva eller hvordan den andre sier.

Noe å tenke på?

Så hva da når vi vil ha endring?

Hva gjør vi når vi vil tenke og handle annerledes?
Da starter vi med å erkjenne at det er vårt eget ansvar. Det er vi selv som styrer vårt sinn, og dermed våre resultater. Det er vi og vi alene som kan gjøre noe med det!

En hard pille å svelge? Uenig? “For det var i hvert fall ikke din skyld at…osv.. den gangen!”

Sikker?

Trine_Aldtstedt_presse_hoyde_FOTO_TRONDHEGGELUND.NO_090Trine_Aldtstedt_hender_over_munn_FOTO_TRONDHEGGELUND.NOStopp en halv. Gjør en kort kartlegging av situasjonen:

Hvordan reagerte du? Hva var det konkret som ble sagt og hva var det du reagerte på? Hva i DEG ble utløst, og hva mer skjedde så?

Hva hadde skjedd om du ikke lot deg reagere? Om dine mentale mønster hadde mer motstandskraft. Var mer i ledelsen?

Bare ved å ta ansvaret selv, har vi et reellt valg. Bare gjennom å ta eierskap kan vi gjøre det annerledes. Ellers er vi rene offer, prisgitt ting vi ikke rår over, en enkel – dog kanskje håpefull – dupp som gir bort kraften sin til andre, og hvem vil være det? Du?

Stopp opp et øyblikk igjen og ta dette innover deg.

Tenk på en Ledestjerne. En sterk, klok, erfaren og god Leder: __________ (om du ikke kommer på noen her, kan du vurdere Nelson Mandela, Mor Theresa, Kong Harald, Petter Stordalen, Madonna..)

Hva ville hun eller han gjort i den samme situasjonen?

Gå ordentlig inn i det. Vær vedkommende. Se, hør og føl situasjonen gjennom vedkommende øyne, ører og kropp. Gjør det hun eller han ville gjort.

Hvordan oppleves situasjonen annerledes nå?

Trine_Aldtstedt_betenkt_FOTO_TRONDHEGGELUND.NOTrekk pusten dypt. La forskjellene synke inn.

Hopp tilbake til motsatsen igjen. Offer? Ta ledelsen? Du har valget. Du kan selvsagt bli i en offerrolle, men hvor leder det deg?

Hvem er du når du er en Ledestjerne selv?

Hva gjør du annerledes? Hva sier du ja til, og kanskje enda viktigere nei til? Hvordan tenker du annerledes da? Hvordan snakker du annerledes? Hvordan forholder du deg til motgang? Hva legger du i å forplikte deg og ta ansvaret selv? Gir du deg i første sving elle snakke deg selv ned lenger da?

 

Svarene her sier deg det du trenger. De gir deg ledetråder og tips til hva og hvordan du skal gjøre det. Svar på spørsmålene helt konkret, og bryt innsikten din ned til steg for steg. Hold deretter fokus! Gjør stegene. Handle.

Har du lyst til å lære mer av dette? Ønsker du å bli en enda sterkere Ledestjerne selv?

Det er mye mer med oss enn vi er i dag! Vi kan endre oss.

Gjennom min ekspertise i NLP og coaching utvikler jeg mennesker, frigjør ressurser og skaper ledere. Ledestjerner. Selvledere. For det er gjennom måten du leder deg selv på, hver eneste dag, du skaper den og det du er.

Det er sånn for oss alle. Enten vi har en lederjobb eller kun leder oss selv.

Men du må ta ansvaret. Det er ingen andre som kan gjøre det for deg. Men når du vet hvordan, er det faktisk ganske lett.

La meg høre fra deg når du vil lære teknikker og det som fungerer.

ETT GENIALT SPØRSMÅL TIL DEG

Hva skjer når vi spiller på lag med kroppen og hjernen? Når vi får hjelp til å gjøre akkurat det som trengs?
Få dette spørsmålet til refleksjon nå, så kommer du nærmere drømmen og målet ditt. Få det her, det er gratis.
Spørsmål, refleksjon, mål, Trine Åldstedt, NLP, ledelse i eget liv

—————————————————————————————————————

Ta ledelsen i ditt eget liv!

Mennesket er enda den mest avanserte skapningen vi kjenner til i hele Universet. Likevel er det mer vi ikke vet om mennesket, enn vi vet. Tenk på muligheten som ligger i dette! Det er deg og meg det snakkes om. Lær deg optimal selvutvikling og gjør det beste ut av det du har. Nå, mens du kan!

Hva med deg? La meg få høre fra deg.

Kommenter under og del om du liker denne.

 
 
Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.