Sabotasje og uventet hjelp

Vanligvis flyter inspirasjon og fokus lett for meg, men noen ganger butter det skikkelig. Jeg vet hva jeg skal gjøre - men noe er "feil" og jeg kommer ikke av flekken. 

Det er som om universet har rottet seg mot meg og saboterer.

Gjøremålene glipper: gjennom en henvendelse som må prioriteres, det er noe med hunden eller kjæresten, noe teknisk som skjærer seg, en forkjølelse eller hodepine som slår meg ut.

Noe stopper meg fra å gjøre det jeg har tenkt.

 

Det skjer akkurat nå

Jeg skriver på en artikkel om løsning for ensomhet i lederrollen. Jeg synes den er viktig og har jobbet med den over en uke - uten å komme særlig av flekken.

I stedet har det bygd seg opp en dårlig følelsescocktail av skulle-r, burde-r, må-er. "Jeg burde har fått den ferdig, jeg skulle begynt før, jeg MÅ bli ferdig NÅ!"

Jeg hører ekko fra en indre dom som "looser" og har vært innom muligheten av at jeg ikke duger til å skrive... og ja da, fine greier. 

 

I dag når jeg våknet, gjorde jeg noe annet

Jeg tillot den ugne følelsen å være i meg, lot ansiktet henge i de alvorlige foldene det var i, og hoppet rett i treningstøyet. Inn i øra med inspirasjon, så jeg åpnet Podcast appen og DER kom det.

Øverst i lista mi lå plutselig et gammelt intervju med Wayne Dyer, i samtale med Oprah. Jeg digger Wayne! 48 minutter.. Perfekt for lengden på løpeturen.

Og du verden! Perlene røy ut... smækk - smækk - smækk <3

 

Viktige ting om livet, om energi, om evnen til å manifestere, om muligheter, om å skape sin virkelighet, om helse, om mirakler, om kjærlighet...

 Sitater, leads til andre intervjuer, bøker og forfattere...

 

Viktige ting jeg tror på, som jeg vet, men som jeg i min bulldozer doing-mode og higen etter å få skrevet artikkelen som jeg hadde tenkt det hadde mistet kontakten med. 

 

Nå flyter tanker, inspirasjon, ideer og fingre over knaster

Du har opplevd det og, sant?  Noe smitter deg og skaper framdrift, gnist, flyt, glede.

Ja, inspirasjon.

 

I Wikipedia står det: 

Inspirasjon kommer fra latin inspirare, og betyr blåse, pust, ånde inn i eller åndedrag. Begrepet brukes også i overført betydning for stimulans eller tilskyndelse til kunstnerisk eller annen åndelig virksomhet.

 

Noe som er større enn oss blander seg inn, tar bort pusten fra noe, og ånder liv i noe annet. Et hinder der og en åpning her. Hvor den podcasten kom fra, aner jeg ikke. Jeg var senest inne rett før og gjorde klart det jeg skulle høre på.

Jeg har opplevd sånne "tilfeldigheter" mange ganger. Og alltid er det hjelp til noe bedre. Selv når jeg ikke ser det der og da. 

 

Kan det være sånn at inni oss er det usynlige krefter som kan hjelpe oss på rett vei?

En dynamikk og en gnist som støtter oss?

Hvorfor ikke?

 

  

Kommenter under og del om du liker denne.

PS:

Lyst på en kul greie? Jeg har en superenkel strategi som hjelper meg å få til det jeg ikke tør. Den virker HVER gang! Du får den her.

 

 
 

Blogglistenhits

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.