Fri deg fra hverdagstanker i helgen

Det er helgedags morgen på en dag uten program. Stor, blank, uåpnet, Din.

Første luksus er å sove til du våkner. Sånn helt av deg selv. Dét er deilig det. Så tar det noen øyeblikk før du er bevisst og tilstede, åpner øynene og “kjenner” dagen. Oppi hodet ditt.

Den liksom starter helt av seg selv å rulle seg ut. Bilder, muligheter, tanker flyter utover den blanke flaten og du forholder deg plutselig til ting. Automatisk og ubevisst.

Noe er skapt fra tankesurr og støy fra kaos og stress. Noe er skapt fra “må gjøre”. Noe er skapt fra “bør gjøre”. Og noe er skapt fra “jeg skulle ønske det og og det var annerledes, for sånn vil jeg ikke ha det”..

“Zzzuum”, med lynfart og styrke fra inntrente tankebaner, er den deilige, åpne, frie dagen din overfylt og overtatt av filmsnutter du umiddelbart hadde skrudd av om de vistes på en TV. Du ville aldri tillatt å la følelsene og “de indre virkelighetene” fra det rælet få fylle deg og stjele øyeblikkene dine. Livet ditt. Men det gjør de nå. “Zzzuum” og du borte inni der.

Slike automatiske mønstrene er finurlig skapt over tid. Hverdagbekymring, mulighetsflom, hektisk program og skulle-måtte-burde-kunne-tappende tanker er det lett å bli god på. Ikke sant?

Tilbake i dyna, med det driftige hodet på puta, er du uten å egentlig ha kontakt med det, i Valgsituasjonen. Midt i krysset for Livet og gaven og øyeblikket. Hva gir du næring til? Hva er det du skaper?

Kjenner du deg igjen? Ligner du på meg? For dette er en beskrivelse av hvordan jeg kan våkne. Og jeg har fått nok av det! Er det nok nå for deg også?

 

Her er svaret på hva du gjør i stedet

Enkelt, magisk, meningsfylt og helt naturlig når du gjør det:

  • Rett oppmerksomheten din inn i kroppen.
  • Styr unna hodet.
  • Rett fokus og oppmerksomhet inn i følelsen av øyblkikket.
  • Følelsen av den åpne, blanke, mulige dagen.
  • Kjenn etter på lysten.
  • Registrer smilet i munnvikene.

Så lar du bildene på netthinna komme fra dén kilden.

Og du skuer utover mulighetslandet skapt fra ditt innerste. Sjela. Behovet.

NÅ er dagen god, deilig, uåpnet. Din <3

 

Har du venner du vet bombarderes med tanker og ikke finner roen? 

Del med dem da vel.

 

 
 
Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.