Fra kjærlighetssavn til drømmebryllup

I august 2017 giftet jeg meg med drømmekjæresten min. Og det ble et DRØMMEBRYLLUP som var fortryllet av noe.

Det var noe mer der.. Noe som er større enn oss, føltes det som.

ALT fungerte. Både det vi hadde tenkt på og det vi ikke hadde tenkt på. Planleggingen, bestillinger, underholdning, valg og tilbud.. Det vokste fram og la seg til rette av seg selv, på et vis. Akkurat som både levende og døde hadde en finger med..

Ja, du kan synes det høres rart ut, men det var noe der!

Til og med naturkreftene skrudde seg på topp. Det var første godværshelgen på hele sommeren på Gålå. Sola strålte fra morgen til kveld, himmelen var knallblå. Gålåvannet lå blikkstille TRE dager til enda – og akkurat det huskes ikke i manns minne å ha skjedd på snaufjellet der.

Det var som et velsignet nærvær hvilte over helga, stedet og oss. Det dryppet og rant, strålte og banket – av ren kjærlighet..

Jeg giftet meg med drømmekjæresten min, som jeg har lengtet etter og fantasert om i mitt innerste inne hele livet. Indre tanker og såre lengsler jeg hadde holdt helt for meg selv, i frykt for å bli møtt med ”Herregud, hvor naiv går det an å være. Ha ha. Det der finnes ikke. Drømmer du sånn, er du dømt til å bli skuffet”.

Det er vanskelig å sette ord på hvor godt det har lagt seg til for meg i livet.

Men vet du. Jeg tror jammen jeg var med og skapte det selv.

Jeg bestilte det. Jeg satte håpet i gir, og lot savn, lengsel og skjulte drømmer få føtter å gå på. Jeg gjorde det om til bestilling og mål.

Deretter gjorde jeg jobben. Og akkurat dét – jobben – er i seg selv magisk. For dette var ingen HARD eller svær jobb. Men jeg måtte bestemme meg, stoppe opp og ta meg tid, så jeg fikk stilt de riktige spørsmålene, så jeg fant de riktige svarene.

Jeg brukte det jeg kan, og gjorde det i en bestemt rekkefølge.

Og dette både tror og vet jeg vi alle kan gjøre. Vi har krefter i oss som er mye større enn oss selv. Du kan gjøre det, akkurat like mye som meg! Du må bare vite hvordan.

Systemet jeg brukte, lærer jeg bort i gjennom kurs og treninger jeg deler med deg som følger meg.

Jeg unner alle å ha det som jeg har det nå!

Om du lenger etter et forhold, en jobb, et hjem, bedring i helse, vil disse treningene hjelpe deg.

Start med å laste ned denne guiden og svar på ett eller flere av spørsmålene. Så får du hjelp til å komme videre allerede nå.

Få guiden her, det er gratis.

 

Hva med deg? Hva er det du lengter etter eller ønsker deg?

La meg få høre fra deg. Kommenter under her:

 
 
Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.